Общи условия за ползване

С достъпването и използването на тази услуга, наричана още уебсайт, се съгласяваш с общите условия за използване на този договор. В заключение, използвайки тази услуга, ти се съгласяваш с условията и насоките за използване на този продукт и неговите услуги. Използването на този продукт и неговите услуги дават съгласието ти към този договор. В случай, че не би искал(а) да предоставиш съгласието си към този договор, моля не използвай GeroNikolov.com.

Политика за Поверителност

При създаване на нов профил в GeroNikolov.com назовавано още като "групата" или "групата  на gero's" в последващи редове, ти предоставяш своя:

 1. Имейл адрес

Информацията предоставена от теб, ще бъде използвана от GeroNikolov.com за да създаде твоя персонален профил, както и да следи твоите интереси, с цел предоставяне на най-доброто и актуално съдържание за теб, съществуващо в групата.

GeroNikolov.com обработва данните ти чрез подсигурен, чрез HTTPS  (SSL) протокол между сървъра (хоста) и клиента (уеб браузъра) на уеб приложението GeroNikolov.com.

GeroNikolov.com НЕ БИ предоставил твоите лични данни към трети страни предоставящи реклами. GeroNikolov.com ще предостави твоя имейл адрес към уторизирания разплащателен метод на групата, назован още като Stripe (Страйп). Целта на която е да подсигури защита срещу нарушание на законите за финансови измами, както и прането на пари, през услугата на GeroNikolov.com

GeroNikolov.com БИ ПРЕДОСТАВИЛ твоите лични данни към всяка правителствена организация, която представлява органите на реда.

Подробна информация относно това, каква информация бива запазвана в твоето устройство по време на използването на уеб приложението можеш да прочетеш в страницата ни за Политика за Поверителност.

Предупреждение за поверителност

GeroNikolov.com и материалите предоставени в уебсайта се предоставят единствено с цел забавление. Уебсайта не носи отговорност за точността и качеството, както и за употребата на информацията предоставена посредством групата, както и не носи отговорност относно всякакви грешки свързани с предоставената информация.

GeroNikolov.com представлява онлайн базирано списание, в което потребителите са свободни да използват съдържанието предоставено от групата с цел обучение, което е както следва: Статии, Премиум Статии и Проекти. В групата потребителите имат възможност да закупят игрална валута, позната още като "монети", посредством които потребителят може да закупи Премиум Статии, базирани на техните интереси и разбирания.

В случай на проблем GeroNikolov.com запазва правото си да изключи уеб приложението за не определено време, до отстраняване на проблема с цел предоставяне на най-добро качество на своите клиенти.

В случай на проблем, който е открит от потребител на групата и предоставен на поддръжката на GeroNikolov.com. Екипът на GeroNikolov.com ще се заеме с отстраняването на проблема. Ако екипът на GeroNikolov.com прецени, че проблемът е свързан със сигурността, интелектуалната собственост и поверителността на групата и/или на потребителя, групата може да предостави награда в размер на 2,500 монети в профила на потребителя открил проблема.

Интелектуална собственост

Съдържанието и фунционалността на групата са собственост на Екс Момент ЕООД. Те са защитени от интернационалния закон за авторското право, търговска марка, търговска тайна и всеки друг закон за защита на интелектуалната собственост.

Потребителят няма право да преизползва логото, дизайна и цветовете на оригиналния уебсайт GeroNikolov.com. Потребителят може да преизползва логото единствено с директен линк към официалния уебсайт на GeroNikolov.com или официалното iOS приложение в App Store.

Потребителят няма право да преизползва алгоритмите базирани в GeroNikolov.com. В случай на пробив GeroNikolov.com запазва правото си да предаде личната информация на потребителя към всяка държавна организация с цел да предпази интелектуалното си имущество, поверителността и перфектната услуга към своите потребители.

Потребителят няма право да създава фалшиви профили с чужда самоличност. Такъв вид нарушение ще бъде третиран като грубо нарушение на този договор и профила на потребителя ще бъде блокиран и изтрит.

Договори за реклама

GeroNikolov.com предоставя реклами към своите потребители само от проверени и сертифицирани партньори на групата. Рекламите предоставяни от партньори на групата се предоставят от въшни сървъри поддържани от партньорите на групата. GeroNikolov.com не би предоставил никаква лична информация свързана с потребителя на никой от своите партньори.

Политика на плащанията

GeroNikolov.com използва сертифициран разплащателен метод, познат още като Stripe с цел да предостави максимално гъвкав и интерактивен разплащателен метод на своите потребители.

GeroNikolov.com поддържа всички разплащателни методи предоставени от Stripe чрез кредитна и/или дебитна карта, както и Apple Pay, и Google Pay.

GeroNikolov.com не предоставя връщане на паричната сума към потребителя. За да предостави максимално добро потребителско изживяване на своите потребители, GeroNikolov.com може да предостави безплатни монети в профила на потребителите в случай, че GeroNikolov.com прецени това за необходимо.

Клауза за прекратяване

GeroNikolov.com може да премахне потребителския достъп до групата без предварително предизвестие, което може да доведе до загубата и унищожението на всякаква информация свързана с профила на потребителя.

Ако потребителят реши да изтрие своя профил, може да го направи чрез заявка към поддръжката на GeroNikolov.com. След заявяването на такава молба поддържката на групата ще затвори и изтрие цялата информация свързана с потребителския профил в период от 7 работни дни.

Ако профила на потребителя бъде изтрит, но потребителя все още има не използвани монети в профила си, GeroNikolov.com няма да въстанови паричната им стойност на потребителя.

За да подобри своето потребителско изживяване GeroNikolov.com запазва правото си да изпрати анкета на потребителя в случай на заявка за изтриване на неговия профил.

Монети и Покупки

Монети

В GeroNikolov.com има няколко начина за добиване на монети. Те са както следва:

 1. Всяко уникално споделяне на Статия и/или Премиум Статия ще добави 100 монети в потребителския профил.
 2. Всяко N на брой споделяне на Статия и/или Премиум Статия ще добави 25 монети в потребителския профил.
 3. Всяко харесване на Статия и/или Премиум Статия ще добави 50 монети в потребителския профил.
 4. Покупка на пакет с монети:
  1. Пакет Младши ще предостави 500 монети в потребителския профил.
  2. Пакет Старши ще предостави 1,500 монети в потребителския профил.
  3. Пакет Архитект ще предостави 3,500 монети в потребителския профил.

Известия за промяна

Екс Момент ЕООД запазва правото си да променя тези условия, както прецени с цел по-добро потребителско изживяване. В случай на промяна на нашите Общи Условия за Ползване и Политика за Поверителност, ние ще съобщим за тях в потребителския профил. В случай на изменение на условията за използване на личните данни на нашите потребители, те ще получат известие чрез имейл. Всяка промяна на нашите Общи Условия за Ползване и Политика за Поверителност ще бъде публикувана с 30 дневно предизвестие, преди тези промени да влязат в сила. Въпреки това, групата предлага на своите потребители да препрочитат този договор през неопределно време.

Последно променени на - 3 Януари 2021