Каква информация събираме

При създаване на нов профил в GeroNikolov.com назовавано още като "групата" или "групата  на gero's" в последващи редове, ти предоставяш своя:

  1. Имейл адрес

За какво използваме информацията предоставена от теб?

Информацията предоставена от теб, ще бъде използвана от GeroNikolov.com за да създаде твоя персонален профил, както и да следи твоите интереси, с цел предоставянето най-доброто и актуално съдържание за теб, съществуващо в групата.

GeroNikolov.com НЕ БИ предоставил твоите лични данни към трети страни предоставящи реклами. GeroNikolov.com ще предостави твоя имейл адрес към уторизирания разплащателен метод на групата, назован още като Stripe (Страйп). Целта на която е да подсигури защита срещу нарушание на законите за финансови измами, както и прането на пари, през услугата на GeroNikolov.com

GeroNikolov.com БИ ПРЕДОСТАВИЛ твоите лични данни към всяка правителствена организация, която представлява органите на реда.

Как защитаваме информацията предоставена от теб?

GeroNikolov.com обработва данните ти чрез подсигурен, чрез HTTPS  (SSL) протокол между сървъра (хоста) и клиента (уеб браузъра) на уеб приложението GeroNikolov.com.

GeroNikolov.com притежава набор от методи за защита на твоите лични данни.

Използваме Бисквитки единствено за да:

  1. Идентифицираме дали потребителят е влязал в профила си в уеб приложението GeroNikolov.com
  2. Проследим и подсигурим перфектно потребителско изживяване в уеб приложението GeroNikolov.com

Предоставяме ли лична информация на рекламодатели от трети страни?

GeroNikolov.com НЕ БИ предоставил твоите лични данни към рекламодатели от трети страни.

GeroNikolov.com БИ ПРЕДОСТАВИЛ твоите лични данни към всяка правителствена организация, която представлява органите на реда.

GeroNikolov.com ще предостави твоя имейл адрес към уторизирания разплащателен метод на групата, назоваван още като Stripe (Страйп). Целта на която е да подсигури защита срещу нарушание на законите за финансови измами, както и прането на пари, през услугата на GeroNikolov.com

Линкове към трети страни

В групата (GeroNikolov.com) могат да бъдат открити различни по вид външни линкове към трети страни.

Линковете насочващи към трети страни използвани в групата, са както следва:

  1. Gero Nikolov LinkedIn профил
  2. Gero Nikolov GitHub профил
  3. Gero Nikolov WordPress.org профил
  4. Gero Nikolov Instagram профил
  5. Партньорски реклами от тип банер

Външните линкове към нашите партньорски реклами ще отворят нов прозорец в потребителския браузър, като ще отведат потребителя до съответния партньорски сайт. Въпреки това,  GeroNikolov.com не би предоставил никаква лична информация свързаната с потребителя към трети страни, различни от сертифицирания разплащателен метод на групата Stripe.

Онлайн Политика за Поверителност

Тази Политика за Поверителност бива прилагана само и единствено към информацията събирана онлайн, чрез уеб сайта GeroNikolov.com. Въпреки това, поддръжката на GeroNikolov.com никога не би поискала лична информация свързана с личния живот на потребителя и/или неговата потребителска парола. Използването на външни връзки за връзка с поддръжката на групата различни от contact@geronikolov.com е забранено.

Общи Условия за Ползване

Важно е да се запознаеш и с нашите Общи Условия за Ползване.

Политика на съгласие

Използвайки услугата на уеб приложението GeroNikolov.com се съгласяваш с нашата Политика за Поверителност.

Промени в Политиката за Поверителност

Ако екипът на групата прецени за необходимо да промени Политиката за Поверителност, промените ще бъдат отразени на тази страница.

Последно изменена на 3 Януари 2021

Връзка с нас

В случай на въпроси свързани с Политиката ни за Поверителност и/или Общите Условия за Ползване, моля свържи се нас на нашия официален имейл адрес - contact@geronikolov.com